Arad és Temesvár szállítás

A Tatabánya Jászai Mari színház megbízásából a Játék a kastélyban és a Mi osztályunk című színdarabok kellékeit és díszletét szállítottuk Aradra és Temesvárra. Az előadások a helyi Magyarság körében hatalmas sikert arattak! Maga a szállítás komoly előkészületet és szervezést igényelt, mivel szokás szerint a történelmi belvárosokban helyezkednek el a színházak, előadóterek és ide be kellet juttatni a járműveket. Temesvár esetében konkrétan a frissen felújított sétáló övezetben, egy dísztéren történt a lerakodás. Ezért a különleges, egyedi engedélyek beszerzése elengedhetetlen volt! A pontos szervezőmunka ez esetben is meghozta a gyümölcsét, hiszen a turné problémamentesen, jó hangulatban telt el. Városnézésre és kisebb kirándulásra is jutott idő. Az itt készült fotók kerülnek most megosztásra.

Svájci szállítás

2018 év nyarán, többek között egy különösen sikeres szállításunk volt Svájcból!

Dán központú szivattyúgyártó világcég megbízásából kellet a Svájcban lévő kihelyezett irodájuk berendezéseit hazaszállítani nagyobbrészt Magyarországra és egy kisebb mennyiséget Dániába.

Ez a megrendelés igazi kihívásnak bizonyult! Komoly előkészítést, sokrétű szervezést igénylő összetett feladat kerekedett belőle.

A megbízó igénye egyértelmű és világos! Bontsa le a kinti irodában lévő bútorokat, eszközöket, csomagolja be, intézze el az Unióba történő beléptetést (a vámoltatást), szállítsa, be Magyarországra majd ott szerelje össze és rendezze be az irodákat.

Ezek a berendezések – még így használt állapotban is – milliós értéket képviseltek, ezért nagy odafigyeléssel kellett lehordani, majd darabonként csomagolni az egészet úgy, hogy az sérülés nélkül elviseljen több mint ezer kilométeres utazást és az itthoni összeszerelésnél meg legyen minden alkatrész.

Csak, hogy érzékeltessem a komolyságát a dolognak, volt 21 db nagy méretű üvegtábla, síkképernyős televíziók, monitorok, több mint száz garnitúra összeszerelt irodai bútor és egyéb berendezési tárgy, Dániába, számítás technikai berendezések, PR eszközök és személyes csomagok!

Az igény nagyságára jellemző, hogy a megrendelő kérésére ezt a mennyiséget négy fordulóval szállítottuk le a kért címekre pontos menetrend szerint. Szállításonként a gépkocsivezetőkön felül még négy szakembert utaztattunk ki Svájcba, akik elvégezték a szétszerelés, csomagolást a rakodást úgy, hogy a hatodik emeletről kellet lehordaniuk az árut, majd hazaérkezve ennek az ellenkezőjét! Távolság tekintetében a szállító járműveink összesen több mint 15.000 kilométert tettek meg!! A gondos szervezőmunka ez esetben is meghozta a gyümölcsét, hiszen problémamentesen, jó hangulatban telt el ez a négy hét.

Kollégáim nagy szorgalommal és pontossággal végezték el a rájuk bízott feladatot, amiért a legnagyobb elismerés jár nekik! Ez természetesen kézzelfogható módon ki lett nyilvánítva feléjük! Az utazások alatt kisebb városnézésre és kirándulásra is jutott idő. Az itt készült fotók kerülnek most megosztásra.

Városmajor szállítás

A pandémia első hullámának végén újra indult az élet, ezért ismét szállítottunk a Tatabányai jászai Mari színház produkcióját a Városmajori Szabadtéri Színpadra! Jó volt újra kimozdulni a hosszú bezártság után! Egy szép emlék, sikeres szállítás!